bottleLeft

Argentinië - Wit

bottleRight

Bodega Sottano - Chardonnay - IP Mendoza 

Bodega Sottano - Chardonnay - IP Mendoza

Een intense groengele zweem toont hoe de rijpe druiven er in de oogsttijd uitzien. De aroma’s van de wijn doen denken aan tropisch fruit zoals bananen, passievrucht en ananas, terwijl het eikenhout tonen van cocos en vanille geeft. In de mond is deze wijn elegant en fraai als gevolg van zijn uitstekend uitgebalanceerde zuren. Witvis, gegrilde en gerookte vis, schaal- en schelpdieren en gevogelte. Ook uitstekend geschikt bij vegetarische gerechten.

Bodega Sottano - Reserva - Viognier - IP Mendoza 

Bodega Sottano - Reserva - Viognier - IP Mendoza

Een prachtig product van zijn terroir. Een geelgroene kleur met intense aroma’s van roze grapefruit. In de mond de zuren van frisse citrus met een mooie structuur en veel citrusaroma’s. Zachtheid, elegantie en een aanhoudende afdronk kenmerken deze prachtige wijn. Witvis, gegrilde en gerookte vis, schaal- en schelpdieren en gevogelte. Ook een goede combinatie met vegetarische gerechten met gegrilde groenten.

Bodega Sottano - Chardonnay - Torrontés - IP Mendoza 

Bodega Sottano - Chardonnay / Torrontés - IP Mendoza

Jonge, toegankelijke wijn met een goudgele kleur en groene nuances. De wijn heeft aroma’s van tropisch fruit, naast een fraaie zuurgraad en een middellange afdronk. Vis, schaal- en schelpdieren, witte vleessoorten, zoals gevogelte en varkensvlees, lichte kaassoorten.

bottleLeft

Argentinië - Wit

bottleRight